Home / Archief / Een terrasoverkapping biedt meerwaarde
2 maart, 2016

Een terrasoverkapping biedt meerwaarde

Posted in : Archief on by : admin

Een terrasoverkapping biedt meerwaarde!

Wanneer je gaat overwegen om een terrasoverkapping te gaan plaatsen, kun je er in ieder geval van uit gaan dat de waarde van je huis toeneemt. Een terrasoverkapping geeft een bepaalde uitstraling aan je woning en zorgt er voor dat je eerder van de zon kunt gaan genieten. Nederland heeft 4 seizoenen waarvan met name de vroege lente en de late herfst uitermate geschikt zij om gebruik te maken van een overkapping. Eerder genieten van de lentezon en nog laat in het jaar van een lekker najaars-zonnetje. Overkappingen zijn aan te schaffen in verschillende stijlen en materialen. Elk materiaal heeft zijn voor-en nadelen.

Houten overkapping

Een houten overkapping heeft een natuurlijke uitstraling en past bijna bij elke stijl tuin. In de zomermaanden nog lekker lang borrelen of barbecue├źn geeft een heerlijk buitengevoel. Een houten terrasoverkapping vergt wel wat onderhoud maar kan in elke gewenste maat geleverd worden. Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, er is altijd een passende oplossing.

Glazen overkappingen

Op je terras zitten onder glas heeft vele voordelen. Het is, ook in de donkere maanden een lichte plek en de zon schijnt er doorheen dus vroeg in het jaar genieten, aan te schaffen in diverse uitvoeringen en standaardmaten. Het geeft een beetje een binnengevoel op je buitenterras. Strak, modern en tegelijkertijd een chique uitstraling.

Aluminium terrasoverkapping

Wanneer je voor duurzaamheid gaat, is het misschien verstandig je te gaan ori├źnteren op een aluminium overkapping. Deze overkappingen vragen geen onderhoud en gaan vele jaren mee, blijft mooi en is stijlvol. Een kap van aluminium materiaal kun je altijd uitbreiden door er een doek overheen te laten monteren. Dit doek kun je dan elektrisch over de kap naar beneden en boven laten rollen. Ideaal wanneer je op een hete dag in de schaduw wilt zitten. Aluminium terrasoverkappingen met een glazen dak zijn eventueel uit te breiden met een glazen schuif- of vouwwand. Ideale oplossing wanneer je er een extra kamer bij wilt. Op deze manier is een buitenkamer snel gerealiseerd en kun je ook in de wintermaanden genieten van het buitengevoel.

Weinor terrasoverkapping

Terrasoverkappingen van Weinor bieden de beste kwaliteit die er te vinden is op dit gebied. Zij houden rekening met uw behoeftes met betrekking tot zonwering en hebben voor elk probleem een oplossing. De productie van de artikelen zijn onderhevig aan strenge kwaliteitseisen. Het is een Duits product wat al veel landen in Europa heeft veroverd op het gebied van overkappingen. De kwaliteit van het doek is kwalitatief gezien een van de beste en het assortiment van Weinor is heel breed. Dus altijd en voor iedereen is er een Weinor terrasoverkapping aan te schaffen. Dit product mag alleen maar door deskundige vakhandelaren verkocht worden die je van een gedegen advies kunnen dienen.

Kijk voor meer informatie over een terrasoverkapping met doek, of modellen met intern zonnescherm op de websites van de diverse speciaalzaken. Op die manier kun je niet alleen prijzen vergelijken, maar je ook een beeld vormen van wat je kunt verwachten van het Duitse topmerk.